De Visie
van RowHello

Intiatiefnemers Paul de Boer, Christiaan Crouwers en Olaf Geysendorpher vonden het vreemd dat elke website steeds ‘from scratch’ werd ontwikkeld. Altijd 100% maatwerk. Maatwerk dat bovendien na 5 jaar verouderd was. De afgelopen jaren zijn zij het maatwerk gaan perfectioneren tot één perfect eindresultaat. Dat werd RowHello.

Paul de Boer (CTO)

“De technische SEO (= voor de vindbaarheid in Google) moet op orde zijn! Snelle laadtijden zijn vereist. Verder moet het CMS gebruiksvriendelijk zijn. Begrijpelijk, flexibel en robuust. Ik wil de gebruiker sturen naar de juiste keuzes. Dat is de uitdaging. Ik zorg dat alle gebruikers overweg kunnen met het CMS. Logisch en snel. Dat is RowHello.”

Christiaan Crouwers (CFO)

“Niemand koopt nog een software-pakket. Met zo’n ouderwetse installatie-cd. Nee, software gebruik je as-a-Service. Inclusief updates en innovaties. Logisch toch? Maar waarom is dat bij websites dan niet zo. Die wordt vanaf nul gebouwd. En na 5 jaar is hij verouderd. Dat hoeft niet. Websites moeten toekomst-proof zijn. RowHello maakt websites zoals het hoort.”

olaf-provencontext-profielfoto

Olaf Geysendorpher (CEO)

“In mijn werk als marketeer stuitte ik steeds opnieuw op websites waarin verkeerde conversie-keuzes waren gemaakt. Ik legde uit aan klanten wat er verkeerd was. Ik begeleidde developers in het maken van klant- en conversiegedreven websites. Want een marketinginvestering gaat verloren als de website niet op orde is. Met RowHello is dat verleden tijd.”

Is jouw bedrijf er klaar voor?

Een nieuwe website. Eentje die nooit veroudert. Met de juiste keuzes voor jouw bedrijf.

Olaf + Christiaan RowHello stand alone

Start met een betere zakelijke website

Wij tonen je graag de extra kansen van een RowHello-website voor jouw bedrijf. Je neemt contact op met Olaf of Christiaan.

Overleg

Plan een overleg in de agenda van Olaf.

Bellen

Persoonlijk overleg over de mogelijkheden.

E-mail

Mail ons jouw website-wensen.

WhatsApp

Praktisch voor korte vragen. Gelijk antwoord.

afbeelding vrouw stand alone

Keuzehulp

We snappen: een nieuwe website is een belangrijke keuze. En sluit RowHello wel écht goed aan bij de wensen van jouw bedrijf? Om die vraag te beantwoorden, hebben we een test ontwikkeld.

WhatsApp met ons