Dit krijg je NIET bij RowHello

Soms is het gewoon heel duidelijk om te zeggen wat je niet biedt. Zo trek je als bedrijf de juiste klanten aan. En niet de verkeerde. Daarom tonen wij je 4 dingen die je NIET krijgt bij RowHelo.

lowlands2023home

1. Anders dan anders

Je kent ze wel. Websites waar het menu niet bovenaan zit, maar links. Waar je heen en weer moet scrollen, in plaats van op en neer. Websites met hele grote foto’s en bijna geen tekst. Of met alleen maar video.

Wij noemen dit websites met een anders-dan-anders-design. Je ziet ze vaak in de artistieke hoek, bij culturele instellingen, bij designers of bij festivals. De websites doen niet wat je verwacht. En dat is … precies wat de makers willen.

Websites met een anders-dan-anders-design.

RowHello websites zijn eigenlijk een beetje saai. Ze zijn mooi, strak en fris. En zijn afgestemd op wat de gebruiker verwacht. Ze doen precies wat belangrijk is. Maar trendsettend of wereldveranderend. Nee. Dat zijn ze niet.

webshops-examples

2. Uitgebreide Webshops

Je bent producent of hebt een winkel. Je zoekt de ideale website voor een webshop. Je wilt je producten direct verkopen. Dan is RowHello niet de juiste plek voor jou.

Geen webshops. Wél commercieel

Dat RowHello geen webshop biedt, wil niet zeggen dat we niet commercieel zijn. Via slimme formulieren, knoppen met eigen kleuren, nieuwsbrieven en ebooks zorgen we dat klanten snel contact opnemen. Commercieel: ja. Leads: ja. Sales: ja. Webshop: nee, dat niet.

Wel bij RowHello

RowHello heeft heel veel te bieden voor bedrijven. Ontdek het zelf.

  • Check of het past. Doe de test.
  • Plan een demo
  • Ontdek onze 65 voordelen
digid inlog voorbeeld

3. Complexe Software-integraties

Heeft jouw website écht complexe koppelingen nodig? Bijvoorbeeld een DIGID-koppeling die tegelijkertijd communiceert met de website en jouw app? Dan moeten we even overleggen of RowHello past. Veel integraties zitten in ons systeem. Maar wellicht heb je toch ‘ouderwets’ maatwerk nodig. Overleg dit gerust met ons.

Veel integraties zitten al in RowHello

4. Afwijken van je huisstijl

Bij sommige CMS-systemen kun je écht alles zelf aanpassen. Zoals bij WIX. Zo kun je afwijken van je eigen huisstijl, verkeerde kleuren toevoegen, steeds wisselen in lettertypes, etc. Dat vinden we bij RowHello geen goed idee. We weten hoe schadelijk dit kan zijn voor je autoriteit en conversie.

Bij sommige websites mag je afwijken van je huisstijl. Dat vinden wij geen goed idee.

Is jouw bedrijf er klaar voor?

RowHello heeft veel te bieden. Past RowHello bij jou? Ontdek het zelf.  

Tags

Deel dit artikel
Kopieer link

Olaf + Christiaan RowHello stand alone

Start met een betere zakelijke website

Wij tonen je graag de extra kansen van een RowHello-website voor jouw bedrijf. Je neemt contact op met Olaf of Christiaan.

Overleg

Plan een overleg in de agenda van Olaf.

Bellen

Persoonlijk overleg over de mogelijkheden.

E-mail

Mail ons jouw website-wensen.

WhatsApp

Praktisch voor korte vragen. Gelijk antwoord.

afbeelding vrouw stand alone

Keuzehulp

We snappen: een nieuwe website is een belangrijke keuze. En sluit RowHello wel écht goed aan bij de wensen van jouw bedrijf? Om die vraag te beantwoorden, hebben we een test ontwikkeld.

WhatsApp met ons