Websites-as-a-Service (WaaS). De nieuwe standaard in websites?

Wie een nieuwe website wil, komt nu vaak uit bij een maatwerk-website. Maar Website-as-a-Service (WaaS) rukt steeds meer op. Een WaaS-website voorkomt veroudering, voert innovaties automatisch door en vraagt geen hoge investering vooraf. 5 redenen om Website-as-a-Service (WaaS) te overwegen.

1. Innovatie via Website-as-a-Service (WaaS)

Technologische ontwikkelingen gaan hard. Je wilt dus dat je website bijblijft en niet verouderd. Via Website-as-a-Service worden updates, innovaties en nieuwe functies doorlopend toegevoegd aan je website. Je krijgt dus een website die niet veroudert. Ook AI-functies waarvan je nú het bestaan nog niet eens kent. Zo blijft je website concurrerend en relevant.

2. Time to Market

WaaS zorgt dat je website in korte tijd is opgezet. Sneller aan de slag met een betere website dus. Bij Website-as-a-Service kan je website opgezet zijn binnen één maand. Bij een maatwerk-website heb je het al snel over 3 tot 6 maanden.

Beeldmerk R Rowhello

Website-as-a-Service via RowHello

Ontdek de mogelijkheden van een RowHello-website.

3. Website-as-a-Service = kostenbesparing

Géén investering vooraf en dat scheelt. Via Wat kost een website lees je wat een maatwerk-website gemiddeld kost. Bij maatwerk betaal je een hoge investering vooraf + kosten voor updates en onderhoud.

Bij een WaaS-website is afschrijven niet nodig.

Via Websites-as-a-Service (WaaS) van RowHello betaal je een vast bedrag per maand. Afschrijven op je website is niet nodig. En je website is over vijf jaar nog steeds modern.

4. Maximale Flexibiliteit

Een Website-as-a-Service biedt veel schaalbaarheid en flexibiliteit. Je kunt je website veel eenvoudiger aanpassen dan maatwerk. Die strippenkaart met innovatie-uren heb je waarschijnlijk niet meer nodig. Bij WaaS zijn de belangrijkste innovaties inbegrepen in het maandbedrag.

5. Website-as-A-Service = All-in-one

Met WaaS ben je altijd verzekerd van de nieuwste technologie en beveiligingsupdates. Aangezien de provider verantwoordelijk is voor het up-to-date houden van je website, hoef je je geen zorgen te maken over technische problemen of beveiligingsrisico’s. Dit is ook belangrijk in het kader van cyberaanvallen en de wetgeving rondom gegevensbescherming.

Conclusie

Website-as-a-Service biedt voordelen ten opzichte van traditionele, maatwerk-websites. Denk aan kostenbesparingen op lange termijn, schaalbaarheid, flexibiliteit, up-to-date technologie, beveiliging, onderhoud en een snelle time-to-market. Bij RowHello zien we WaaS als de enige logische toekomstige keuze voor bedrijven.

Is jouw bedrijf er klaar voor?

  • Test zelf: past onze website bij jou?
  • Of plan een demo. Duur: 20 minuten
Deel dit artikel
Kopieer link

Olaf + Christiaan RowHello stand alone

Start met een betere zakelijke website

Wij zijn Olaf of Christiaan. Wij maken een voorstel voor een RowHello-website waarmee we jouw bedrijf laten groeien.

Afspraak

Overleg de mogelijkheden. Plan een overleg met Olaf

Bel

Persoonlijk overleg over de mogelijkheden.

E-mail

Mail ons je vraag. Reactie krijg je binnen 24 uur.

senna + naamlabel

RowHello Keuzehulp

Een nieuwe website is een belangrijke keuze. Daarom bieden we RowHello Keuzehulp. Opgezet door Senna. Bepaal in 3 minuten of een RowHello-website aansluit bij de eisen van jouw bedrijf.

rowhello nieuwsbrief mockup

RowHello Website Insights

1 x per maand. Do’s en don’ts voor jouw website. Over content, SEO, design en techniek.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.