Websites-as-a-Service (WaaS). De nieuwe standaard in websites?

Wie een nieuwe website wil, komt nu vaak uit bij een maatwerk-website. Maar Website-as-a-Service (WaaS) rukt steeds meer op. Een WaaS-website voorkomt veroudering, voert innovaties automatisch door en vraagt geen hoge investering vooraf. 5 redenen om Website-as-a-Service (WaaS) te overwegen.

1. Innovatie via Website-as-a-Service (WaaS)

Technologische ontwikkelingen gaan hard. Je wilt dus dat je website bijblijft en niet verouderd. Via Website-as-a-Service worden updates, innovaties en nieuwe functies doorlopend toegevoegd aan je website. Je krijgt dus een website die niet veroudert. Ook AI-functies waarvan je nú het bestaan nog niet eens kent. Zo blijft je website concurrerend en relevant.

2. Time to Market

WaaS zorgt dat je website in korte tijd is opgezet. Sneller aan de slag met een betere website dus. Bij Website-as-a-Service kan je website opgezet zijn in 2 tot 4 weken. Bij een maatwerk-website heb je het al snel over 2 tot 6 maanden.

Beeldmerk R Rowhello

Website-as-a-Service via RowHello

Ontdek de mogelijkheden van een RowHello-website.

3. Website-as-a-Service = kostenbesparing

Géén investering vooraf en dat scheelt. Via Wat kost een website lees je wat een maatwerk-website gemiddeld kost. Bij maatwerk betaal je een hoge investering vooraf + kosten voor updates en onderhoud.

Bij een WaaS-website is afschrijven niet nodig.

Via Websites-as-a-Service (WaaS) van RowHello betaal je een vast bedrag per maand. Afschrijven op je website is niet nodig. En je website is over vijf jaar nog steeds actueel.

4. Maximale Flexibiliteit

Een Website-as-a-Service biedt veel schaalbaarheid en flexibiliteit. Je kunt je website veel eenvoudiger aanpassen dan maatwerk. Die strippenkaart met innovatie-uren heb je waarschijnlijk niet meer nodig. Bij WaaS zijn de belangrijkste innovaties inbegrepen in het maandbedrag.

5. Website-as-A-Service = All-in-one

Met WaaS ben je altijd verzekerd van de nieuwste technologie en beveiligingsupdates. Aangezien de provider verantwoordelijk is voor het up-to-date houden van je website, hoef je je geen zorgen te maken over technische problemen of beveiligingsrisico’s. Dit is ook belangrijk in het kader van cyberaanvallen en de wetgeving rondom gegevensbescherming.

Conclusie

Website-as-a-Service biedt voordelen ten opzichte van traditionele, maatwerk-websites. Denk aan kostenbesparingen op lange termijn, schaalbaarheid, flexibiliteit, up-to-date technologie, beveiliging, onderhoud en een snelle time-to-market. Bij RowHello zien we WaaS als de enige logische toekomstige keuze voor bedrijven.

Is jouw bedrijf er klaar voor?

  • Test zelf: past onze website bij jou?
  • Of plan een demo. Duur: 20 minuten
Deel dit artikel
Kopieer link

Olaf + Christiaan RowHello stand alone

Start met een betere zakelijke website

Wij tonen je graag de extra kansen van een RowHello-website voor jouw bedrijf. Je neemt contact op met Olaf of Christiaan.

Overleg

Plan een overleg in de agenda van Olaf.

Bellen

Persoonlijk overleg over de mogelijkheden.

E-mail

Mail ons jouw website-wensen.

WhatsApp

Praktisch voor korte vragen. Gelijk antwoord.

afbeelding vrouw stand alone

Keuzehulp

We snappen: een nieuwe website is een belangrijke keuze. En sluit RowHello wel écht goed aan bij de wensen van jouw bedrijf? Om die vraag te beantwoorden, hebben we een test ontwikkeld.

WhatsApp met ons