RowHello-tags: simpel een slimme linkstructuur maken

Je website staat vol met content: blogs, foto’s, video’s, en e-books. Als je niet uitkijkt, wordt het één grote bak aan content. Hoe vind je makkelijk iets terug? En hoe kun je bezoekers beter bedienen met vergelijkbare content? Werk aan je interne linkstructuur met RowHello-tags!

Je wilt structuur en overzicht op je website. Bezoekers kunnen makkelijk door jouw website navigeren. Daarnaast wil je goed gerankt worden in zoekmachines. Tagging biedt uitkomst! Hier lees je hoe het werkt.

Wat is een linkstructuur op een website?

Zie een website als een kaart, waarin de pagina’s de punten zijn en de links de lijnen die de punten verbinden. Met een goede linkstructuur zorgt dat pagina’s verbonden zijn met elkaar.

Dat is nuttig: de bezoeker vindt zijn weg door je website én ziet snel (andere) relevante content. Het verbetert ook de zoekmachine optimalisatie (SEO) van de website.

Zoekmachines gebruiken de links om de relevantie en autoriteit van de pagina’s, en dus de website, te bepalen.

Linkstructuur door middel van website tags

Met website tags kun je een slimme linkstructuur opzetten. Je voegt dan tags toe aan content op je website (content tagging). Bij RowHello doe je snel en makkelijk. Hieronder lees je hoe dat werkt.

 1. Kijk goed naar de inhoud van je website
  Wat voor content staat erop je website? Bekijk blogposts, afbeeldingen en video’s. Wat voor keywords passen bij die content?
 2. Maak een lijst van tags
  Maak een lijst van ongeveer 40 keywords (tags) die passen bij de content. Probeer specifiek te zijn! Tags die passen bij dit artikel zijn bijvoorbeeld: linkstructuur, SEO, gebruikerservaring, website tagging en content.
 3. Maak RowHello-tags in het CMS
  Met een website van RowHello voeg je gemakkelijk tags toe aan content. Onderaan in een post zie je “tags” staan. Voeg tags toe en maak categorieën aan waar bepaalde tags onder vallen. Wel zo overzichtelijk!
 4. Voeg RowHello-tags toe aan bestaande en nieuwe content
  Nieuwe content gemaakt? Voeg tags toe voor je content live gaat! Klik simpelweg de tags aan die passen bij de inhoud. Mis je iets? Je kunt altijd nieuwe tags toevoegen en meteen gebruiken!

Stappen doorlopen? Gefeliciteerd! Je bent hard op weg naar een sterke linkstructuur op je website!

Is jouw bedrijf er klaar voor?

 • Test zelf: past onze website bij jou?
 • Of plan een demo. Duur: 20 minuten
Deel dit artikel
Kopieer link

Olaf + Christiaan RowHello stand alone

Start met een betere zakelijke website

Wij tonen je graag de extra kansen van een RowHello-website voor jouw bedrijf. Je neemt contact op met Olaf of Christiaan.

Overleg

Plan een overleg in de agenda van Olaf.

Bellen

Persoonlijk overleg over de mogelijkheden.

E-mail

Mail ons jouw website-wensen.

WhatsApp

Praktisch voor korte vragen. Gelijk antwoord.

afbeelding vrouw stand alone

Keuzehulp

We snappen: een nieuwe website is een belangrijke keuze. En sluit RowHello wel écht goed aan bij de wensen van jouw bedrijf? Om die vraag te beantwoorden, hebben we een test ontwikkeld.

WhatsApp met ons